logo

Yusuf Karademir Yeniden BBP İlçe Başkanı Oldu

Yusuf Karademir Yeniden BBP İlçe Başkanı Oldu

Yusuf Karademir Yeniden BBP İlçe Başkanı Oldu

Yusuf Karademir Yeniden BBP İlçe Başkanı

Büyük Birlik Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı 24 Nisan Pazar günü 10. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile girilen ilçe kongresinde mevcut başkan Yusuf Karademir yeniden başkanlığa seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan heyeti oluşturuldu. Divan heyeti başkanlığına BBP MKYK Üyesi ve Genel Başkan Basın Danışmanı Tolga Aral, Divan heyeti üyeliklerine Harun Kuzu, Eray Tayfur ve İsa Çiçek seçildi.

Faaliyet raporu ve Mali Raporun ibrasından sonra İlçe Başkan Adayı Yusuf Karademir ve BBP İstanbul 2. Bölge başkanı Erol Hacıgül’ün konuşmasından sonra BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan bir konuşma yaptı. Bayram Karacan, ”Yusuf Karademir kardeşimiz hep zor zamanlarda insiyatif alarak bu kutlu davaya sahip çıkmıştır. Şimdi de ilçe başkanı olarak Muhsin Başkanımızın bize bıraktığı emanete sahip çıkıyor. Kendisine ve yönetici arkadaşlarına teşekkür ediyorum Rabbim güç versin” dedi.

Siyasi konuşmalardan sonra seçimlere geçildi. İlçe başkanı adayı olan Yusuf Karademir oyların tümünü alarak tekrar ilçe başkanlığına seçildi.

Kağıthane BBP İlçe Başkanı Yusuf Karademir

BBP Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir, ”Saygıdeğer genel başkan yardımcım Sayın Bayram Karacan, kıymetli il yöneticilerim, ilçe başkanlarım ve gönüldaşlarım 18.09.2015 tarihinde atama ile devir aldığım Büyük Birlik Partisi Kağıthane ilçe teşkilatını 24.04.2016 pazar günü 10.Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Bu güzel pazar gününde vaktinizi ayırıp burada ilçe başkanlığımızda bizler ile birlikte olduğunuz için şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak BBP Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir’i tebrik ediyor, kongre sonucunun BBP’ne, tüm Alperenlere ve Kağıthane’ye hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
2082 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.