logo

Zorunlu Sigortaya Değil, Sorunlu Sigortaya Hayır

Zorunlu Sigortaya Değil, Sorunlu Sigortaya Hayır

Zorunlu Sigortaya Değil, Sorunlu Sigortaya Hayır

 Trafik Sigortasında Soyguna Son

Zorunlu trafik sigortasında zam oranları neredeyse yüzde 400’lere kadar ulaştı. Sürücüler bu durumdan şikâyetçi. Sigorta şirketleri ise kendilerini zarar ettikleri gerekçesiyle savunuyor. Bu arada Maliye Bakanlığı’da devreye girdi, poliçelerin düşürülmesi için yeni bir çalışma başlattı.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası, trafik sigortası fiyatlarını protesto etmek için 25 Ocak Pazartesi günü Saat:23.00’da, 4. Levent’te bulunan “Türkiye Sigorta Reasürans Birliği” önünde sigorta fiyatlarını protesto etmek için toplandı.

Zorunlu Sigortaya Değil, Sorunlu Sigortaya Hayır

“Trafik Sigortası Fırsatçılığına Son”, “Zorunlu Sigortaya Değil, Sorunlu Sigortaya Hayır”, “Trafik Sigortasında Soyguna Son” dövizleri taşıyan grup adına İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur basın açıklaması yaptı.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur” Bizler, bu gece burada yüzde 400 oranında artışlara varan trafik sigortası zulmüne karşı sesimizi duyurmak için buradayız. Zarar ettiklerini söyleyen sigorta şirketlerinin, trafik sigortası uygulaması hakkında haklı bir gerekçesine üzülerek belirtiyorum ki şahit olamadık. Her gün 45 bin kişi fahiş fiyatlarla sigorta poliçesini ödemek zorunda kalıyor. Emek harcamadan, daha fazla kazanmak için vatandaşa zulüm edenler bu zulme dur demedikçe, biz de eylemlerimize devam edeceğiz” dedi.

Basın açıklamasının ardından taksiciler slogan atarak, trafik sigortası fiyatlarını protesto ederek dağıldı.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2417 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.