logo

2016 Yaz Kuran Kursları Başladı

2016 Yaz Kuran Kursları Başladı

2016 Yaz Kuran Kursları Başladı

2016-yaz-kuran-kurslari-basladi

Yaz Kuran Kursları 20 Haziran Pazartesi Günü tüm Türkiye’de başladı. Kağıthane Müftülüğü, Şirintepe Merkez Camiinde açılış programı düzenledi ve önemli açıklamalarda bulundu.

sirintepe-merkez-cami-yaz-kuran-kursu

Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu, Şirintepe Merkez Camiinde veli ve öğrencilerle bir araya gelerek çocuklarımıza verilmesi gereken dini eğitimin ve Yaz Kuran Kurslarının önemi vurguladı.

kagithane-muftusu-mevlut-haliloglu-yaz-kuran-kursu

Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu, “Çocuklara verilecek en büyük değerin onlara, Rablerini öğretmektir. Çocuklarımız Allah’ın evinde, cami atmosferinde, mihrabın, minberin arasında, Allah’ın kitabını öğrenme nimetinden asla mahrum kalmasınlar. Okullar kapandı diye ne olur evlatlarımızı sokakta bırakmayalım. Onları camilerimize gönderelim” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak bizler de diyoruz ki; Çocuklarımıza en güzel şekilde elifi öğrettiğimiz gibi, elif gibi doğru olmayı, elif gibi düzgün olmayı, ahde vefalı olmayı, anne babaya, büyüklere saygılı olmayı, bütün kâinata, bütün varlık âlemine karşı şefkatli olmayı, sevgili ve merhametli olmayı öğretelim. Bu da özellikle hocalarımızdan, öğretmenlerimizden istirhamımızdır.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1394 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.