logo

DehaPlus 4. Levent Bir “Deha Yatırım” Projesidir

DehaPlus 4. Levent Bir “Deha Yatırım” Projesidir

DehaPlus 4. Levent, İstanbul’un Tam Merkezinde Büyükdere Caddesine 250 metre, Metroya 300 metre, Toplu taşımaya 150 metre mesafede yaşamının merkezinde, ihtiyacınız olan her şey yürüme mesafesinde.

Yaşamı Şehrin Merkezine Taşıyoruz

Maslak, Kağıthane, Levent’in kesiştiği yerde Kağıthane Devlet Hastanesi’nin tam yanındadır. “Yaşama Değer Katan Marka” sloganından hareketle DehaPlus 4.Levent Özel mimarisi ve eşsiz sosyal alanlarıyla çok özel bir projedir.

DehaPlus 4. Levent Artı Değer Katar

Mimari Projesi Türkiye’nin en büyük mimarlık ofislerinden biri olan Efekta Mimarlık tarafından tasarlanan DehaPlus 4.Levent bir karma yaşam projesidir. Toplam 10.500 m2 inşaat alanına sahip olup (2+1 ve 3+1) 63 konut 11 ofis 3 mağaza toplam 77 bağımsız birimden oluşur.

21 kattan oluşan projenin 4 katı toprak altı, 17 katı toprak üzerinde yer almaktadır

Neden DehaPlus?

Terasta Gün Batımı: Yoğun iş programının ardından gün batımını terasta kahvenizi yudumlayarak sonlandırabilirsiniz. Dehaplus’ta muhteşem deneyim sizleri bekliyor.

Tüm planlamaları yaptık şehrin karmaşasından ve stresinden sizi kurtaracak birçok aktivite alanı ve en önemlisi huzur dolu geniş bir teras alanı sizleri bekliyor.

Ayrıcalıklı Bir Yaşam: Spor salonu, yüzme havuzu, spa merkezi, eğlence odaları, farkındalık oluşturacak lobisi, çocuk oyun alanları, yüksek güvenlik…

Birçok özellikleri ile öne çıkan bir başyapıta sahip olmayı ve sizi kaliteli yaşama davet ediyoruz.

Biz kimiz? Neye İnanırız?

Faaliyetlerine 1996 yılında kurduğu DEHA MÜHENDİSLİK ile başlayan DEHA YATIRIM ÜRETİM MÜHENDİSLİK A. Ş. İnşaat, Telekomünikasyon, Enerji ve Tarım-Hayvancılık sektöründe faaliyet göstermektedir.

Deha markası ile üretimini tamamladığı projelerde her zaman kalite standartlarını üst seviyeye çıkarmış, “Yaşama Değer Katan Marka” sloganını ana ilkesi yapmıştır.

İnşaat sektörünün yanında telekomünikasyon sektöründe daha önce ithal edilen fiber optik kanaleti üreterek Türk Telekom’da tek yetkili firma olarak bu alanda ülkemizde lider firma olmuştur.

Yakın zamanda sosyal sorumluluk duygusu ile hareket ederek Sivas Suşehri’nde 2012 yılında bölgenin en büyük çiftliğini kurmuştur. Öncü firma vasfını burada da göstererek bölgede onlarca çiftliğin kurulmasına öncülük etmiştir.

DEHA YATIRIM ÜRETİM MÜHENDİSLİK A. Ş. yaşama değer katan projelerin yanı sıra, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile eğitim, kültür ve sağlık alanlarında da yürütülen çalışmalara destek vermektedir.

Firmamızın tüm projelerinin merkezinde, “ÖNCE İNSAN” ilkesi ile vatanına ve yaşama değer katma vardır. İnşaat sektöründe de hedefini daima yüksek tutarak çalışmalarına devam etmektedir.

DehaPlus 4.Levent Merkez Satış Ofisi

Adres: Sultan Selim Caddesi, Sakarya Sokak No: 29
4. Levent / İstanbul

Tel: 0212 264 40 46 

www.dehaplus.com.tr

www.dehayatirim.com.tr 

info@dehaplus.com.tr

DehaPlus 4.Levent Tanıtım Videosu:  

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3339 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.