logo

Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzalandı

Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzalandı

Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzalandı

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi arasında “Eğitimde İşbirliği” protokolü imzalandı.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’ndeki imza törenine Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Musa Duman, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Genel Sekreteri Alim Yıldız ve Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Şeref Çetintürk katıldı.

Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Şeref Çetintürk, “Bu işbirliğiyle hedeflenen; Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce “Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulları Vizyon Belgesinde” belirlenen amaçlar doğrultusunda öğrencilerimizin öz güvenleri yüksek ve daha donanımlı bir şekilde yüksek öğrenime hazırlamaktır.

Bu çerçevede Proje sınıflarında okuyan öğrencilere; üniversite kampüs ve kütüphanelerinden yararlanmalarına, belirlenmiş derslere katılabilmelerine, üniversitenin öğretim üyeleriyle irtibata geçebilmelerine, kariyer merkezlerinin hizmetlerinden yararlanabilmelerine imkân sağlamak, ihtiyaç duyulan alanlarda toplantılar ve hizmet içi eğitimler düzenlemek imkânları elde edilecektir” dedi.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Musa Duman “Eğitimde İşbirliği” protokolü öğrencilerimiz için hayırlı olsun dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
1828 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.