logo

Halit Bekiroğlu’nun “Düşünce Mola” Kitabı Çıktı

Halit Bekiroğlu’nun “Düşünce Mola” Kitabı Çıktı

Halit Bekiroğlu’nun “Düşünce Mola” Kitabı Çıktı

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu’nun üçüncü kitabı “Düşünce Mola” kitabı, İlke Yayınlarından çıktı. Bekiroğlu, sosyal, siyasal, kültürel ve birçok konularda yazdığı yazılarını “Düşünce Mola” isimli kitapta bir araya getirdi.

Daha önce “Said Halim Paşa’da Siyaset Ahlakı” ve “Hamira’dan Duşanbe’ye” isimli kitapları yayınlanan Halit Bekiroğlu, “Düşünce Mola” adlı üçüncü kitabı ile tekrar okurlarının karşısına çıktı.

Her mola yeniden nefes almak içindir

Halit Bekiroğlu, yeni çıkan “Düşünce Mola” kitabına ilişkin, “Bu kitaptaki yazılar, hayatımın son on yılında vermeye çalıştığım molaların fotoğrafıdır. Bazen yurtdışında, bazen şehirleri dolaşırken verdiğim düşünce molaları. Bazen de sosyal, siyasal, kültürel meselelerimize dair yazı/kayıt molaları. Kimi zaman kendimle konuşurken, kimi zaman da dostlarımla, İslam dünyasıyla, insanlığın vicdanıyla konuşurken verdiğim molalar. Her mola yeniden nefes almak için, yeniden düşünmek ve daha güçlü bir şekilde yola çıkmak için. Çünkü hikâyemiz esasında bir yol hikâyesi. O yüzden yolu çok sevdim, yolculuğu ve yolda olmanın kendisini sevdim. Bu sevgi aşkına her molanın akabinde yeniden yola revan oldum” dedi.

Yazar, bazen yurtdışında, bazen şehirleri gezerken verilen düşünce molalarını, bazen de sosyal, siyasal, kültürel meselelere dair molalarda ortaya çıkan yazılarını bu kitapta toplayarak; sivil toplum konusuna, Suriye meselesine, İran ve Orta Asya’ya dair konulara, son dönemdeki toplumsal hastalıklara da değinerek fikirlerini okurları ile paylaşmış.

Yazar Halit Bekiroğlu’nun “Düşünce Mola” kitabını kitap marketlerden ve İlke Yayınevi’nden temin edebilirsiniz. Hasbahçe Gazetesi olarak şimdiden iyi okumalar dileriz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
1360 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.