logo

İhtiyaçlı Aileler ‘Sosyal Mağaza’ ile Gülecek

İhtiyaçlı Aileler ‘Sosyal Mağaza’ ile Gülecek

İhtiyaçlı Aileler ‘Sosyal Mağaza’ ile Gülecek

 Sosyal Mağaza Kağıthane

Yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi aileler, sosyal mağazadan istedikleri giysi ve ayakkabıyı ücretsiz alabilecekler. Böylelikle muhtaç ailenin çocukları, okullarındaki diğer arkadaşlarıyla aynı kalitede ve aynı güzellikte kıyafetleri giymiş olacaklar.

Kağıthane Belediyesi ilçe okullarında eğitimlerine devam eden öğrencilerin tüm giyim ihtiyaçlarını karşılarken “Sosyal Mağaza” ya yeni entegre edilen oyuncak bölümü ile çocuklara büyük bir sürpriz yaptı. Kağıthane Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne okul yönetimlerinden gelen listelere göre yaptığı yardımlarda bu yıl oyuncak reyonu ile çocukları sevindirdi.

Sosyal Mağaza’ya gelerek kıyafet seçimi yapan çocukları Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin ve birim çalışanları karşıladı.

Fatma Kılıç-Fazlı Kılıç Kağıthane Sosyal Mağaza

Ekonomik durumu yeterli olmayan öğrencilerin kışlık kıyafet ve ayakkabı ihtiyacını karşılamanın yanı sıra oyuncak hediye edilen Sosyal Mağaza’da çocuklarla ilgilenen Fatma Kılıç, “Bizler ailemizin her bireyi mutlu olsun istiyoruz. Sosyal dayanışmanın ve organize yardımların büyük bir gücü var. Biz hep birlikte bu güçle güzel işler yapıyor ve ihtiyaç sahiplerine daha iyi imkânlar sunmak için projelerimizi geliştiriyoruz. Bugün burada öğrencilerimize kışlık kıyafet yardımının yanı sıra oyuncak hediye ettik. Çocukların mutluluğunu paylaşmanın maneviyatı çok büyük.” dedi.

Uluslar arası mağaza zincirlerini aratmayacak mekan konseptinde ve ürün çeşitliliğinde tasarlanan Sosyal Mağaza’ya gelen öğrenciler birbirinden farklı ürün seçeneklerinin arısından beğendikleri kıyafetleri deneyerek seçtiler. Geniş ürün yelpazesi ve renk renk kıyafetleri ile çocukların dikkatini çeken Sosyal Mağaza’nın yeni gözdesi ise oyuncak reyonu oldu.  Sosyal Mağaza’da yeni hizmete açılan oyuncak reyonu rafları süsleyen uzaktan kumandalı arabalar, bebekler ve çocukların zeka gelişimini destekleyen oyunlarıyla  öğrencilerin ilgisini çekti.

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
1736 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.