logo

İmam-Hatibi Tercih Ettiler Ödül Aldılar

İmam-Hatibi Tercih Ettiler Ödül Aldılar

İmam-Hatibi Tercih Ettiler Ödül Aldılar

Kağıthane Kız AİHL Ödül Töreni-Abdullah Ağırtmış

Kâğıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2015-2016 sezonu için söz verdiği ödülleri okul açılış programında dağıttı.

Kâğıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2014-2015 öğretim yılı içerisinde çevrede bulunan birçok ortaokula giderek okulun tanıtımını yapmıştı. Tanıtımlarda, ayrıca 2015-2016 dönemi için TEOG sınavı yerleştirme sonuçlarına göre  % 5-10-15 gibi dilimlerde olup kendisini tercih edecek öğrencilere ödül ve burs vermeyi vaat etmişti. Bu itibarla yerleşme sonuçlarına göre bu dilimlere giren ve Kâğıthane Kız AİHL’yi tercih edip yerleşen yüksek puanlı bu öğrenciler, okulun ilk günü düzenlenen törende ödüllerini aldılar.

Törene Okul Müdürü Abdullah Ağırtmış, idareciler, öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanı ve Kâğıthane Ensar Vakfı Başkanı Aziz Gündoğdu, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kağıthane Kız AİHL Ödül Töreni

Ödül almaya hak kazanan 6 öğrenciye bilgisayar ve cep telefonları ile kitap külliyatı hediye edildi. Ödüllerin burs kısmını ise Kâğıthane Ensar Vakfı üstlendi.  Kâğıthane Ensar Vakfı ayrıca bu şekilde yüksek puan alıp da imam hatip liselerine kayıt yaptıran diğer öğrencilere de burs vereceğini daha önce bastırdığı broşürlerle ilan etmişti.

İmam Hatip Liselerinin niteliğini arttırmak ve Yeni Türkiye’nin kaderinde rol alacak bireyler yetiştirmek adına yapılan bu faaliyet sonucunda ödül alan öğrenciler; “İmam Hatip Lisesine kayıt yaptırmaktan gurur duyduklarını” söylediler.

Haber: Ayşe Edip

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
3488 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.