logo

İMDD Yardım Kamyonları Elazığ’a Yola Çıktı

İMDD Yardım Kamyonları Elazığ’a Yola Çıktı

İMDD Yardım Kamyonları Elazığ’a Yola Çıktı

İMDD Yardım Kamyonları Elazığ'a Yola Çıktı

“Üşüyen ellerin kalplerini ısıtmaya gidiyoruz” projesi kapsamında toplanan yardım malzemeleri kamyonlara yüklendi ve Elazığ’a doğru yola çıktı.

İstanbul Muhtarlar Derneği elazığ yardım kampanyası

İMDD tarafından Elazığ’daki ihtiyaç sahipleri için başlatılan kampanyada sona gelindi. İstanbul muhtarlarımızdan, iş adamlarımızdan ve hayırseverlerden toplanan giyim malzemeleri (bot, mont, kazak, pantolon, atkı, eldiven, çorap) ve kırtasiye malzemeleri kamyonlara yüklenerek Elazığ’a doğru hareket etti.

İMDD Yardım Araçları Elazığ'a Yola Çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği kamyonlar, İstanbul’un 3 ilçesindeki toplanma merkezleri olan Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi, Kartal Uğur Mumcu Mahallesi ve Kağıthane Hamidiye Mahallesinden Elazığ’a hareket etti.

İstanbul Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Aykut Kağıthane'de

İMDD Başkanı Selami Aykut, kendilerinin de yönetim kurulu olarak 12 Şubat Cuma günü Elazığ’da olarak, yardım malzemelerini teslim edeceklerini söyledi. Kampanyaya destek verenlere şükranlarını sunan Başkan Selami Aykut, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a, İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneğimiz yönetim kuruluna, Bahçelievler İlçe Kaymakamımız Mehmet Ali Özyiğit’e, Elazığ Belediye Başkanımız ve Elazığ Valimize teşekkür ediyoruz. Bu projeye destek veren, adını sayamadığımız bütün iş adamlarımızdan, hayırseverlerimizden Allah binlerce kez razı olsun. İnşallah oraya gittiğimizde de Elazığ Belediyesi bizi ağırlayacak ve biz de hayır çarşısında üşüyen elleri ısıtacağız. İnşallah bu etkinliğimiz önümüzdeki senelerde de devam edecek” diye konuştu.

Üşüyen ellerin kalplerini ısıtmaya gidiyoruz Hamidiye Mahallesi

“Üşüyen Ellerin Kalplerini Isıtmaya Gidiyoruz” projesi komisyon başkanlığını yapan, İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği (İMDD) Teşkilat Başkanı ve Başkan Yardımcısı Temel Şardan,”12 Şubat Cuma günü İstanbul’dan 40 muhtarımızla beraber Elazığ’a gidip;  7 ila 14 yaş her türlü yeni giysi, kırtasiye ve oyuncaktan oluşan ve kamyonlarla gelen toplam 460 koli malzemeyi  Elazığ Merkez, Çemişgezek, Sivrice ve Maden ilçelerinde ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ve ailelerine dağıttıktan sonra 14 Şubat akşamı Elazığ’dan dönüş yapacağız inşallah. Kampanyamıza destek veren tüm hayırseverlerden Allah razı olsun” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1382 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.