logo

KADAD 1.Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

KADAD 1.Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

KADAD 1.Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Bir süre önce kurulmasına rağmen adından sıkça söz ettiren, Kağıthane Demokrasi ve Adalet Derneği (KADAD), 1.Olağan Kongresini 05 Mayıs 2018 Cumartesi Günü Saat:11.00’da Onuk Düğün Sarayında gerçekleştirdi. Tek aday ile sandığa gidilen seçimde, tüm oyları alan Yılmaz Onuk başkan seçildi.

Kağıthane Demokrasi ve Adalet Derneğinin 1.Olağan Kongresinin açılış konuşmasını KADAD Genel Sekreteri Ayetullah Coşkun yaptı. Divan Heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

KADAD Başkan yardımcısı Yılmaz Koyuncu’nun Faaliyet Raporunun okumasının ardından oylamaya geçildi. Divan Kurulu Başkanı kendilerine iletilen tek listedeki isimleri okuyarak oylamaya gitti. Yapılan açık oylama sonucu başkanlığa Yılmaz Onuk seçildi.

KADAD Başkanlığına seçilen Yılmaz Onuk, yaptığı teşekkür konuşmasında KADAD’ın kuruluş amacını, misyonu ve vizyonunu anlattı. Tüm Kağıthanelileri bir çatı altında toplamak amacıyla yola çıktıklarını belirten Onuk, şunları söyledi:

Değerli üyelerimiz değerli Kağıthaneliler. Kağıthane Demokrasi ve Adalet Derneğimiz sizlerin oyları ile 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Oylarınızla yönetim kurulumuzu ibra ettiniz, hepinize teşekkür ederim. Hoş geldiniz, onur verdiniz, şeref verdiniz.

Derneğimiz, Kâğıthane’mizin ve ülkemizin bugünlerde ihtiyacı olan demokrasiye, her kesimde olmazsa olmaz olan adalete ihtiyacımızın var olduğu bilincini taşıyarak; ortak akıl, yüksek ideal ve merhamet duygusu ile kurulmuştur. Toplumun bütün kesimlerinin düşünce ve görüşlerini temsil eden insanlara eşit mesafede duran toplumu ortak paydada birleştirmeyi gaye edinmiş, Türkiye’nin yakın tarihini iyi etüt etmiş düşünce platformu ve sivil toplum örgütüdür, siyaset üstü bir düşünce hareketedir.

Derneğimizin her faaliyetinden bütün üyelerimizin haberi olacaktır. İnşallah Türkiye’nin en güçlü sivil toplum örgütü olma yolunda sizlerin de desteği ile yola çıktık. Bugün burada bir çekirdek aileyiz fakat kısa süre içerinde binler on binler derneğimizde olacaktır. Salonlara sığmayacak günlere geleceğiz Allah’ın izniyle. 1.Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni eder, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

Üyelerin görüşlerini belirttiği toplantıda ayrıca birbirleriyle yeni tanışan üyeler de sohbet etme imkânı buldu. Oldukça verimli geçen toplantının sonunda katılımcılara tekrar teşekkür eden Başkan Yılmaz Onuk “Biz birlik olduğumuz müddetçe büyüyecek ve geniş kitlelere hitap edeceğiz” dedi.

Kongre çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

KADAD Yönetim Kurulu Listesi:

Asil Üyeler: Başkan Yılmaz Onuk, Yılmaz Koyuncu, Secaettin Demli, Ayetullah Coşkun, İbrahim Toprak, Yaşar Göksu, Fahriye Ay, Zülfikar Karaköcek, Yıldırım Hergül

Yedek Üyeler: Yavuz Mengi, Abidin Yetim, Nazif Salih Çiftçi, Bülent Onuk, İsmail Aksoy, Eyüp Reşat Akandere, Ersen Taştan, Meral Koyuncu, Muharrem Onuk

Denetleme Kurulu Asil: Cüneyt Recep Koyuncu, Elif Özefe, Uğur Özcan

Denetleme Kurulu Yedek: Aykut Kocakurt, Kadir Kargı, Kenan Gümüş     

Hasbahçe Gazetesi olarak KADAD Başkanı Yılmaz Onuk’u ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor KADAD 1.Olağan Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1643 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.