logo

Kağıthaneli engelliler “Engelsiz Yaz Kampı”nda

Kağıthaneli engelliler “Engelsiz Yaz Kampı”nda

Kağıthaneli engelliler “Engelsiz Yaz Kampı”nda

kagithane engelliler yaz kampı

Kağıthane Belediyesi Kent Konseyi’nin düzenlediği Engelliler Yaz Kampı programında gönüllerince bir gün geçiren engelliler ve aileleri yazın, denizin ve tatilin mutluluğunu yaşadı. Engellilere ve ailelerine motivasyon da sağlayan program için özel olarak tahsis edilen otobüsler, ilçe sakinlerinin Şile’ye ulaşımını sağladı.

Şile’de aileleri ile birlikte eğlenceli bir gün yaşayan engellileri ziyaret eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, kamptakilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Engelli vatandaşların ve ailelerin mutluluğunu paylaştıklarını ifade eden Başkan Kılıç, deniz ve doğa ile iç içe bir ortamda stresten uzak bir gün geçiren engelli vatandaşların bu tatil ile motivasyonlarını yükselttiklerini söyledi.

Kağıthane Belediyesi’nin engelli vatandaşlara yönelik hipoterapi, engelli yaz spor okulu gibi uygulamaları hayata geçirdiğini ifade eden Başkan Kılıç, engelli vatandaşların sosyal yaşamlarını desteklemek için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Organizasyonun düzenlenmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden engelliler ve aileleri de, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a teşekkür ederek, bu organizasyonun gelişerek sürmesinin gerektiğini ifade ettiler.

Etiketler: » » » » » » » »
1324 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.