logo

Kağıthane’ye Sosyal Hizmet Merkezi Açılıyor

Kağıthane’ye Sosyal Hizmet Merkezi Açılıyor

Kağıthane’ye Sosyal Hizmet Merkezi Açılıyor

Sosyal Belediyecilik anlamında bir çok önemli çalışmaya imza atan Kağıthane Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ile yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Bünyesinde kurduğu Sosyal Yardım Mağazası ve Aşevi gibi birimler ile giyimden kırtasiyeye, gıdadan eşyaya birçok alanda ihtiyaç sahibi kişilere yardım eli uzatan Kağıthane Belediyesi, yeni bir sosyal proje için daha önemli bir adım attı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında “Kağıthane Sosyal Hizmet Merkezi Açılması ve İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Kağıthane Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi Güzeldere Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan “Sosyal Hizmet Merkezi”nin önümüzdeki aylarda açılması planlanıyor.  Yapılan protokole göre açılacak olan Sosyal Hizmet Merkezi’ni belediye ve il müdürlüğü birlikte yönetecek. Sosyal Hizmet Merkez’i, Kağıthane’de yaşayan ihtiyaç sahibi kadın, çocuk, yaşlı ve engellilere yardım elini uzatacak.

Projeyle birlikte Kağıthane’deki paylaşım toplumu olgusunun daha da güçleneceğine işaret eden Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; “Çalışarak, üreterek ve paylaşarak ilerliyoruz. İhtiyaç sahibi kim varsa kendini yalnız hissetmesin, rahat ve huzurlu olsun diye varız.  İnşallah bu projeyle birlikte daha çok vatandaşımızın yardımına koşacağız. Herkes için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kağıthane Belediye Başkanlığı’nda imzalanan protokolün imza törenine, Başkan Fazlı Kılıç’ın yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Selim Çelenk, İl Müdür Yardımcısı Şemseddin Yalçın ile Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin ve Kağıthane Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sadık Şişman katıldı.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2992 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.