logo

Mesut İncesu Engellilere Destek Olmaya Devam Ediyor

Mesut İncesu Engellilere Destek Olmaya Devam Ediyor

Mesut İncesu Engellilere Destek Olmaya Devam Ediyor

Kağıthane Kaymakamlığı ve Kağıthane Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Avrupa’daki hayırseverlerle Kağıthane’deki engelliler arasında köprü olmaya devam ediyor.

Kağıthane Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut İncesu, Engelli vatandaşlara yönelik düzenlenen “Akülü Arabalar” projesi kapsamında her yıl Avrupa’dan gelen yüzlerce akülü araçları ihtiyaç sahiplerini tek tek tespit edip evlerine ulaştırıyor.

Belçika’da faaliyet gösteren yardımsever kadınların oluşturduğu Doğuş Engelliler Derneği, Avrupa’da yaşayan Türk hayırseverler ve varlıklı Avrupalılardan temin ederek gönderdiği 7 Manuel tekerlekli, 2 Elektrik Yatak, 17 Walker ve 1 Hasta Lifti ve 3-5 bin Euro değerindeki 109 Akülü Scooter araç TIR’lara Belçika’dan Kağıthane’ye ulaştı.

Kağıthane’de özverili çalışmalar yapan Kağıthane Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mesut İncesu “16 yıldır düzenli olarak yapmış olduğum Belçika’dan Türkiye’ye ihtiyaç sahibi engellilerimize dağıtılmak üzere getirilen Akülü arabalar projesini, Kağıthane Kaymakamlığı ile birlikte yapıyoruz. Belçika’daki Doğuş Engelliler Derneği başkanları Şükran Zevne, Nurten Caz Yalçın, Şükriye Zevne ve ekibinden Allah razı olsun. Kağıthane’mize araçların getirilmesinde, işlemlerinde her daim yanımda olan Kağıthane Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Koray Sarıoğlu’na ve bu çalışmalarda yardımlarını esirgemeyen Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç’e, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a, Kağıthane Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Meryem Tekbıyık’a, DUYSİAD İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Kızılöz’e, MNG Kargo Sorumlusu Murat Çakıcı’ya ve isimli isimsiz her kimin emeği ve yardımı varsa Allah onlardan da razı olsun. Bu yardım severlerimiz oldukça bizlerde el uzatmaya devam edeceğiz” dedi.

İncesu, “Kağıthane’de ve Türkiye’nin 81 ilinde tespit ettiğimiz engelli kardeşlerimizin isimlerini önceden belirledik ve bir liste yaptık. Akülü araçlar, bu hafta sonu ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize gönderilecektir” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Engelli kardeşlerimiz için Belçika’dan Türkiye’ye gönül köprüsü oluşturanlardan ve bu hizmette emeği geçenlerden Rabbim razı olsun diyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2699 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.