logo

Roman Ezgileriyle Dolu Dolu Bir Akşam

Roman Ezgileriyle Dolu Dolu Bir Akşam

Roman Ezgileriyle Dolu Dolu Bir Akşam

1rom

Kağıhane Belediyesi kültür sanat etkinliklerinin yeni adresi Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen Roman Şarkıları konser programında hüzün ve neşe bir arada yaşandı.

Roman sanatçı Hüzün’ün sahne aldığı konser programına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri ve Kağıthaneliler katıldı.

Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği akşamda Roman sanatçı ve orkestrasına teşekkür eden Başkan Kılıç, kardeşlik ve huzur içerisinde farklı kültürlerin bir arada hayatı paylaştığı bir coğrafyada yaşadığımızı söyledi. Başkan Kılıç farklı kültürlerin bir arada olmasının bir etkisi olarak sanatın da zenginleştiğini sözlerine ekledi.

8rom

Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen programların her yaştan Kağıthanelinin ilgisini çektiğini sözlerine ekleyen Başkan Kılıç, animasyon film gösterimleri, 6D sinema imkanı, çocuklara ve büyüklere yönelik tiyatro, konser, sinema gibi programların yoğun ilgi görmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti.

Roman sanatçıların şarkılarıyla neşeli bir akşam yaşayan müzikseverler Gültepe Kültür Merkezi kültür sanat etkinlikleri için Başkan Kılıç’a teşekkür ettiler.

7rom

Kağıthanelilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen program çiçek takdimlerinin ardından sona erdi.

Etiketler: » » » »
1071 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.