logo

Yahya Kemalspor Şampiyon

Yahya Kemalspor Şampiyon

Yahya Kemalspor Şampiyon Oldu

Yahya Kemalspor Kağıthane

1.Amatör Lig 10.Grupta şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Yahya Kemalspor, sahasında şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Şampiyon Yahya Kemalspor
Süper Lig’ten geçen sezon şanssız bir şekilde 1.Amatör kümeye düşen Yahya Kemalspor, 1.Amatör Lig 10.Gruptaki son maçını, 13 Şubat Cumartesi günü Saat: 14:30’da Kağıthane Yahya Kemal Stadında, Esen Bayburtspor’a karşı yaptı. Yahya Kemalspor, Esen Bayburtspor’u Doğanay (3), Ufuk, Bulut, ve Poyraz’ın golleriyle 6-0 yenerek şampiyon oldu.

Kağıthane Yahya Kemalspor Şampiyon

Yahya Kemalspor, Şampiyonluk kupasını, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İASKF Genel Başkan Yardımcısı ve Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir’den aldı.

Yahya Kemal Spor Kulubü yöneticisi ve Sportif Direktörü İlhami Kılıç

Yahya Kemal Spor Kulubü yöneticisi ve Sportif Direktörü İlhami Kılıç, ”2015-2016 İstanbul Amatör küme 10.grup şampiyonu Yahya Kemal Futbol Kulübü geçtiğimiz sezon küme düşmüş ve takımdan geriye 3 tane futbolcu kalmıştı. Başkanımız Şefik Kadıoğlu ile el ele vererek yeni bir sayfa açtık ve yeni bir kadro oluşturduk. 1 Eylülde verdiğimiz start 13 Şubat 2016’da birincilikle bitti. Çıktığımız bu yolda mücadele eden tüm futbolcularımın ayağına sağlık. Hepsi güzel ve özel futbolcular. Her birine teşekkür ediyorum. Bizleri her zaman destekleyen Başkan Şefik Kadıoğlu ve yönetimdeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizlere destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tabiî ki en büyük teşekkür sevgili hocalarım Metin Boğa ve Hamit Yetim’e dir” dedi.

Yahya Kemalspor Teknik Direktörü Metin Boğa

Yahya Kemalspor Teknik Direktörü Metin Boğa,”Yahya Kemal Spor Kulübü büyük bir camia. Bu camiada olduğum için çok mutluyum. Şampiyonluk yolunda en iyi şekilde görevlerini yerine getiren, mücadele eden futbolcularıma teşekkür ediyorum. Desteklerini esirgemeyen başkan Şefik Kadıoğlu ve yönetimine de çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Yahya Kemal Spor Kulubü Başkanı Şefik Kadıoğlu

Yahya Kemal Spor Kulubü Başkanı Şefik Kadıoğlu” Geçen sene Süper Lig’ten haksız yere kümeye düşürülmüştük. Biz büyük bir camiayız. Yönetim olarak birlik ve beraberliğimiz bozulmadı. Kenetlendik ve şampiyon olduk. Başta Teknik Direktörümüz Metin Boğa ve yardımcısı Hamit Yetim olmak üzere tüm futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan her zaman destekleyen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a ve Spor İşleri Müdürü Mehmet Yüksel Kızıloğlu’na ve tüm Kağıthanelilere teşekkür ediyorum” dedi.

Yahya Kemal Spor Kulübü Logo

Hasbahçe Gazetesi olarak Şampiyon Yahya Kemal Spor Klubü Başkanı Şefik Kadıoğlu’nu, yönetimini ve futbolcularını tebrik ediyor. Süper Lig’te başarılar diliyoruz.

Yahya Kemal Spor Kulubü

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3434 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.