logo

Yılmaz Kaya Yeniden Bakkallar Odası Başkanı Seçildi

Yılmaz Kaya Yeniden Bakkallar Odası Başkanı Seçildi

Yılmaz Kaya Yeniden Bakkallar Odası Başkanı Seçildi

Kağıthane Perakendeci Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu, 12 Şubat Pazartesi günü Saat:10:00’da Kağıthane Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye katılan tüm üyelerin oylarını alan Yılmaz Kaya yeniden başkan seçildi ve yeni bir dönem için delegelerin desteğini aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan heyeti oluşturuldu. Divan Heyeti başkanlığına İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz seçildi.

532 üyeye sahip Kağıthane Perakendeci Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Olağan Genel Kuruluna tek liste ile mevcut başkan Yılmaz Kaya katıldı.

Faaliyet raporu ve Mali Raporun ibrasından sonra başkan adayı Yılmaz Kaya’nın konuşmasına geçildi. Konuşmanın ardından oylamaya geçildi. Kongreye katılan tüm üyelerin oylarını alan Yılmaz Kaya yeniden başkan seçildi ve yeni bir dönem için delegelerin desteğini aldı.

Kağıthane Perakendeci Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Kaya yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kongreye katılan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri bu göreve tekrar layık gördüğünüz ve bizlere güvendiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kağıthane Perakendeci Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthane Perakendeci Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası seçimlerini tekrar kazanan Yılmaz Kaya ve yönetimine yeni dönemde başarılar dileriz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1223 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.