logo

Babası İçin Yazdığı Beste, Herkesi Gözyaşlarına Boğdu

Babası İçin Yazdığı Beste, Herkesi Gözyaşlarına Boğdu

Hint Astroloğu ve Yaşam Koçu Şebnur Kuran Balcı, babalar gününe özel babası Tüm Hukukçular Birliği Genel Başkanı Av. Mustafa Kuran için şiir yazdı ve yorumlattı.

Duygu yüklü mısralardan oluşan ve Sayın Av. Mustafa Kuran’ın karakteristik özelliklerinden, hayattaki duruşundan, yaşattığı duygu ve düşüncelerden kaleme alınan “Babam” şiirini, O Ses Türkiye finalistlerinden Ersan Ergin şarkı olarak seslendirdi.

Konu hakkında görüş aldığımız Hint Astroloğu ve Yaşam Koçu Şebnur Kuran Balcı; “Covid-19 Salgını sürecinde büyüklerimizin sağlığına zeval gelmesin diye onları göremedik, sarılamadık, hasret gideremedik ve ellerinden öpemedik. Ayrı kaldığımız uzun süreçte bir gece rüyamda babamın vefat ettiğini gördüm. Sabahın ilk ışığında uyandığımda sadece ağlıyor ne hala rüyanın etkisinden çıkamıyordum. Sonra babamın benim ve kardeşlerim için ne ifade ettiğini düşünürken bu dizeler kaleme döküldü. O ifadeler de bu şiiri oluşturdu. Şiirde yer alan mısralar babamın karakteristik özelliklerinden, hayattaki duruşundan, yaşattığı duygu ve düşüncelerden kaleme alınmıştır. Şiirimi sosyal medyada paylaştığımda görüp beni arayan O Ses Türkiye finalistlerinden Ersan Ergin bunu besteleyip aranjörlüğünü yapmak istedi. Böylece şarkının doğuşu gerçekleşti. Daha sonra bu şarkıyı repertuvarlarına almak isteyen bir kaç ünlü sanatçıyla görüştük. Bunlardan birine karar verme aşamasındayız. Yakında müzik marketlerinde yerini alacak” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Şebnur Kuran Balcı’yı bu davranışından ve güzel çalışmasından dolayı tebrik ediyoruz. Bütün babaların Babalar Günü’nü kutluyoruz. Vefat eden babalara Allah’tan rahmet, hayatta olanlara da sağlıklı bir ömür diliyoruz.

BABAM

Adalet ondan sorulur
Tüm dertlere çare bulur
Varlığıyla güven verir
Gözümün nurudur babam

Babam babam canım babam
Bizler için senin çaban
Mevlam bizi ayırmasın
Yokluğuna dayanamam

Sen yemezsin yedirirsin
Canım kızım oğlum dersin
Yaradan da seni sevsin
Şebin nurudur babam

Bazen ağlar bazen güler
Babam dünyalara bedel
Bizlere hep dua eder
Gönlümün sultanıdır babam

Şebnur Kuran Balcı

Video Klip:

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
1033 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.