logo

BABİL İMPARATORLUĞU Geri mi Geliyor?

BABİL İMPARATORLUĞU Geri mi Geliyor?

Daha önce bu konuyu bir kaç kez makale olarak yazdım. Kürtçülüğün başlangıcı 1760 yılında Vatikan’ın emri ile Diyarbakır’a gelen MARİO GARZONİ adlı bir papaz ile başlar. GARZONİ Diyarbakır’da 18 yıl kalır, Ardından Vatikan’a geri döner. Kürtçe öğrenir ve Vatikan’da Kürtçe bir sözlük yazar. Bu Kürtçülüğün siyasi olarak başlangıç tarihidir.

İddia o dur ki. Siz Kürtler ayrı bir millet ve ayrı bir ırksınız. Bakın size ait bir sözlük bile var. Artık siz her yerde bu iddianızı ortaya koyun ve biz Vatikan olarak sizi destekleyeceğiz. Ardından Osmanlı’da ve Cumhuriyet Türkiye’sinde Kürt isyanları başlar ve halen devam eder.

Papa’nın bugün yaptığı IRAK ziyareti ile artık sona gelindiğini anlamak gerek.

Buradan Türkiye’yi yöneten kadroları uyarmak istiyorum!

BABİL’in kurulması aşamasına gelinmiştir. Papa bunu görünür kılmak için gelmiştir.. Ziyaret yeri olarak seçilen Kürt bölgesel yönetimi ve Musul’dur. Musul, Babil için kutsaldır.

Büyük Kürdistan ile kast edilenin ne olduğu ortaya çıktı. Irak, Suriye, İran ve Türkiye’den alınacak topraklar ile kurulacak Kürdistan aslında BABİL hayalinin koçbaşıdır. Dikkat edin bende dâhil bir kaç kişi bu planın Yahudi planı olan Arz-ı Mevud olabileceğini düşünüyor idik. Oysa gerçek plan bugün ortaya çıktı. BABİL’i kurma hayali.

Bu saatten sonra ülkemizi ve söz konusu diğer ülkeleri zor ve kanlı günler bekliyor. Ha zaten gerek Irak, gerek Suriye, gerekse Türkiye zaten zor ve kaoslu günleri yaşamaktadır.

Dikkat çekmek istediğim bundan sonra daha zor ve kanlı geçeceği yönündedir.

Vatikan’ın hedefi BABİL.

En büyük engel ise Türkiye’deki milli unsurlardır.

Dilerim herkes mesajı doğru alır.

Allah (c.c.) Türk milletinin yar ve yardımcısı olsun.

Necati YÜZÜAK

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
673 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.