logo

Devlet Bahçeli ve Ülkücüler

Devlet Bahçeli ve Ülkücüler

Devlet Bahçeli ve Ülkücüler

31 Mart seçimleri sonrası oluşan KAOTİK durum Sayın Devlet Bahçeli’yi harekete geçirdi. Tarihinde ilk kez bir Belediye Başkanlığı seçimi için tüm il başkanları ve bizatihi kendisi bu seçim için İstanbul’da çalışacağını ilan etti.

Bu normal değildi. Çünkü Sayın Devlet Bahçeli gelenekçi bir liderdir. Ankara dışına pek çıkmaz. Partisini ve teşkilatlarını Ankara’dan yönetirdi. Ayrıca İstanbul Belediye Başkan Adayı kendi partisinden bir aday değil, İttifak Partisinin yani AK Parti’nin adayı idi. Bir çıkar veya menfaatte söz konusu değildi. Bunca zaman, partisini ve mensuplarını para ve çıkar ilişkilerinin dışında tutmak gibi, bir misyonu ve çabası da var idi.

Peki, bu olağandışı kararı niye aldı?

Kanaatim o dur ki. 31 Mart seçiminde CHP’yi ele geçiren THKP-C örgütü ve İstanbul İl yönetimi AK Parti’yi sandıktaki operasyonlar ile yenmiş ve AK Parti’yi kâğıttan bir iktidar pozisyonuna sokmuştur. Bunca güvenlik bürokrasisi bu örgütü ve gücünü görememiştir. Bu hal ise kabul edilemezdi. Daha önce çözüm süreci ve sonrası hendek savaşları, FETÖ ve sonrası mit tırları, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz Darbesi ile AK Parti yönetimi sayısız hata ve zafiyet göstermiştir.

Bugün de sandık operasyonları karşısında yine kaos getiren bir sürecin ortasında kaldık. Geçmişi ve bugünü dikkate alır isek Sayın Devlet Bahçeli ve ülkücüler tarihleri boyunca olduğu gibi yine sadece Allah (c.c.) rızası için TÜRK devletinin ve TÜRK milletinin bekası için sahne almış ve gereğini yapmaktadır.

Buradaki üst mesaj emperyal güçleredir. Biz buradayız ve ayaktayız.

İkinci mesaj ise onların taşeron parti ve örgütlerinedir.

Üçüncü ise TÜRK milletinedir. Biz var oldukça son ülkücü düşünceye kadar bu topraklar kimseye yar olmaz. Herkes bu hesabı iyi yapsın diyedir.

23 Haziran İstanbul seçimlerinde ülkemizin Bekasını düşünerek hareket edilmesi gerekir. Şaibenin ortadan kalkması ve adaletin yerini bulması için çok çalışmalı ve dikkatli olmalıyız.

Haydi Türk Milleti Emperyal güçlere karşı dik dur eğilme.

Necati Yüzüak

Etiketler: » » » » » » »
2154 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.