logo

EĞİTİM-BİR-SEN İstanbul 6 No’lu Şube Yetkisini Bir Kez Daha Perçinledi

EĞİTİM-BİR-SEN İstanbul 6 No’lu Şube Yetkisini Bir Kez Daha Perçinledi

2022 yılı mutabakat sonuçlarına göre yeniden yetkili sendika belirleme çalışmaları kapsamında İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde sendika sayıları tespit çalışmaları tamamlandı. Her yıl 15 Mayıs’ta yapılan yetkili sendika belirleme mutabakatı 15 Mayıs maaş bordroları esas alınarak yapıldı. Sonuçlara göre EĞİTİM BİR SEN 6 No’lu Şube yeniden güvenin ve başarının değişmeyen adresi oldu.

Toplam 3404 Üye

2022 yılında da Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM BİR SEN), İstanbul 6 No’lu Şube; Kağıthane, Sarıyer, Şişli, Beşiktaş ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yetkili sendika belirleme mutabakatında toplam 3404 üye ile birinci oldu.

Rakamlar Yalan Söylemez!

Konu hakkında görüş aldığımız EĞİTİM BİR SEN İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı İdris ŞEKERCİ, “İstanbul’un çalışan sayısı en az ilçelerinde aşağıdaki tabloda yer alan başarıyı elde etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Rakamlar yalan söylemez. Bizi takip eden üç sendikanın toplamından fazla üye ile 2022 yılında da yetkimizi perçinledik. EĞİTİM BİR SEN’i bir aile olarak görüp bize inanan ve imzalarıyla destek olan her bir üyemize teşekkür ediyoruz. Bu başarıda emeği geçen işyeri temsilcilerimize, ilçe temsilcilerimize ve yönetim kurulu üyelerimize, şube kadınlar komisyonu üyesi arkadaşlarımıza ve Genç Memur Sen’imize, şube yönetim kurulumuza ve bize destek olan tüm arkadaşımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

EĞİTİM-BİR-SEN YİNE ZİRVEDE

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

543 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.