logo

İkiyüzlü Avrupa

İkiyüzlü Avrupa

İkiyüzlü Avrupa

Avrupa Birliği Ülkeleri, FETÖ’yü ve FETÖcüleri sadece Avrupa’da ve Türkiye’de sahip çıkıp kollamakla kalmıyor aynı zamanda dünyanın dört yanında faaliyet gösteren FETÖcülere sahip çıkmaya ve onları sürekli mağdur göstermeye de devam ediyor.

1 Şubat 2019’da Avrupa ağırlıklı yayın yapmakta olan çok dilli haber kanalı Euronews bir haber yayınladı. Lütfen okuyun ve nasıl ve kime karşı mücadele ettiğimizi iyi anlayın.

Avrupa Parlamentosu Milletvekilleri Pakistan Anayasa Mahkemesinin 13 Aralık 2018 tarihinde FETÖ hareketine bağlı ” Pak-Türk Çağ Eğitim Vakfı” kurumunu ve çalışanlarını terörist ilan eden kararını sert bir şekilde kınadı. Aralarında Rebecca Harms, Ana Gomes, Allessia Mosca ve Julie Ward’un da bulunduğu toplam 10 Avrupa Milletvekilinin imzasını taşıyan kınama, Pakistan Başbakanı İmran Khan’a ve Avrupa Birliği Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini’ye gönderildi.

Mektupta “Türk yetkililerinin sürece müdahale olduğu ve bu durumun Pakistan yargısının bağımsızlığının sorgulanmasına sebep olduğu” ifade ediliyor. Ayrıca bu küstah ve alçakça ifade devam ediyor; “bu vakıfta çalışan personellerin aşırı derecede baskı görmesi ve insan hakları ihlalleri yaşanabileceği yönünde derin kaygılarının olduğunu” ifade ediyorlar.

Avrupa ve ABD bu denli sahip çıktığı ve dünyanın her yerinde sahip çıkmaya devam ettiği bu FETÖ örgütü nasıl bir İslami hizmet hareketi olabilir. FETÖ, tamamen NATO ve türevlerinin bir kolu gibi faaliyet gösteren bir örgüt.

Türkiye’de FETÖ’nün gerçek maskesini düşürme adına, mevcut destekçilerinin yüzleşmeleri adına bu örgüt ile mücadele tamamen psikolojik harp usulleri ile yapılmalıdır.

Devlet hem FETÖ için hem PKK için iki özel birim kurmalıdır ve hafıza oluşturmalıdır.

Aksi takdirde her iktidar bu işleri başka başka yerlere çeker…

Pakistan Başbakanı İmran Khan’a ve Mogherini’ye gönderilen mektubun altına imzasını atan Avrupa Milletvekillerinin isimleri şöyle:

Ana Gomes (Avrupa Parlamentosu Sosyalistler ve Demokratlar İlerici İttifakı Grubu)

Alyn Smith (AP Yeşiller/Avrupa Serbest İttifakı Grubu)

Alessia Mosca (Avrupa Parlamentosu Sosyalistler ve Demokratlar İlerici İttifakı Grubu)

Rebecca Harms (AP Yeşiller/Avrupa Serbest İttifakı Grubu)

Nessa Childers (Avrupa Parlamentosu Sosyalistler ve Demokratlar İlerici İttifakı Grubu)

Margrete Auken (AP Yeşiller/Avrupa Serbest İttifakı Grubu)

Bart Staes (AP Yeşiller/Avrupa Serbest İttifakı Grubu)

Julie Ward (Avrupa Parlamentosu Sosyalistler ve Demokratlar İlerici İttifakı Grubu)

Patricia Lalonde (Avrupa Liberal ve Demokratlar İttifakı)

Eva Kaili (Avrupa Parlamentosu Sosyalistler ve Demokratlar İlerici İttifakı Grubu)

Necati Yüzüak

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
2488 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.