logo

Teröristler Vatandaşlıktan Çıkarılsın

Teröristler Vatandaşlıktan Çıkarılsın

Teröristler Vatandaşlıktan Çıkarılsın

Günlerdir gazete köşelerinde ABD ve AB’nin PKK, DEAŞ, FETÖ ve diğer Türkiye karşıtı örgütlere yapmış olduğu himaye ve koruma, en çok yazılan konular arasındadır. TV ekranlarında konuşan yorumcular da aynı konudan şikâyet etmektedir.

Sonra bakıyorum aynı şikâyeti başta AK Parti, MHP bazen de İYİ Parti yapmaktadır. CHP’nin bir şikâyeti olduğuna şahit olmadım. Velev ki onlarda şikâyet ediyorlar diyelim!

Şimdi sizlere soruyorum; bütün bunlar ortada iken, canımız yanar iken, siyasî iktidarın geçmişte tepe noktasında görev yapmış, sonrada yüksek istişare kurulu üyeliğine getirilmiş bir kişinin medyaya vermiş olduğu beyanatlar, Türkiye karşıtı örgütlerin eylemlerinden daha fazla can yakmış ve incitici olmuştur. Tüm bunları gören Sayın Erdoğan ise bu kişiye hiç bir yaptırım yapmamış veya yapamamıştır. O zaman insanın aklına şu soru geliyor. Türkiye’deki saklı seçilmişler denilen Sebatayist yapı AK Parti içinde de demek ki çok güçlü.

Düşünülenin tam aksine “milli ve dini konular aleyhine çıkarılan yasalar bunun en büyük ispatıdır” diyenleri doğrulayan bir tutum sergilemiş oluyorlar. (İstanbul Antlaşması, cinsiyetsiz toplum projesi, tarımda İsrail tohumuna olan bağımlılık, eğitimde anaokulunda uygulanan cinsiyetsiz nesil projesi gibi onlarca konu…) Konunun aslına geri döner isek.
Madem tüm dünya bize karşı terörü ve teröristi destekliyor. Buyurun bir plan teklifim var. Bakalım kimler buna evet diyecek.

– İlk önce Türkiye aleyhine içeride ve dışarıda suç işlemiş teröristlerin tespiti.
– Daha sonra bunların listelenip kamuoyuna duyurulması. Teslim olma süresi (maksimum bir ay)
– Bu konu için Türkiye Cumhuriyeti devletinin meclisindeki tüm partilere bir önerge ile ortak mutabakat istenmesi (gerçek yüzler ortaya çıkarmak işi, saklıların gücünün tespiti)
– İlan edilecek husus şudur: TC. Vatandaşlığından Çıkarılması

Yani bu alçaklar sürüsünü vatansız bırakma operasyonu. Bu şu anda yapıldığı zaman neler olacak, gelin birde ona bakalım:

Vatandaşlıktan çıkarılan bu hainlerin Türkiye’ye bir daha geri dönme şansı kalmamış olacak. Bu öylesi bir travmadır ki bu hainler için çok büyük psikolojik yıkım olacaktır. Türkiye aleyhine faaliyeti artırıp şuursuzca iş yapınca, çok büyük hatalar yapacaklardır. Yaşadığı ülkenin güvenliği ile çatışmalar başlayacaktır. Bu onlar için kaçınılmaz bir sondur. Bizde onları T.C. vatandaşlığından çıkardığımız için, geri iadesi söz konusu değildir. Alın size yılan misali; önce sahibi olan devletler yüzleşme ile baş başa kalacaklardır.

Bugün icranın başında olanlara sesleniyorum!

Her gün televizyonlara çıkıp o bunu yaptı, şu bunu yaptı diye iç kamuoyuna yönelik sözler diyeceğinize. Buyrun irade koyun ve en yakınınızdan başlayın.

Vatansızlığın nasıl bir acı olduğunu en iyi Nazım Hikmet yazı ve şiirlerinde dile getirmiştir. Hem de Moskova’da krallar gibi yaşar iken. Şimdikiler ise Gettolarda yaşıyor.

Samimi iseniz buyrun “BEDEL, ÖYLE OLMAZ BÖYLE OLUR” deyin.

On binlerce kişi ile baş başa kalsınlar da görelim bakalım.

Sığınmacıları salarım resti mi daha akılcı yoksa bu mu?

Necati Yüzüak

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
1487 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.