logo

Türk’üm Demenin Zorlukları

Türk’üm Demenin Zorlukları

Türk’üm Demenin Zorlukları

23 Eylül 2018 Pazar günü NTV’de “Makam Farkı” adlı programı seyrediyorum. Mehmet Barlas ve Oğuz Haksever’in seçtiği türküleri dinliyorum. İlk türkü “Kalenin dibinde bir taş olsaydım” idi. Türkü Kerkük Türküsü, sanki bir ağıt. Ardından Münir Nurettin Selçuk’tan “Tuna Tuna Kanlı Tuna” adlı türkü daha sonra “Çırpınırdın Karedeniz” türküsü okundu. Başladım ağlamaya. En sonunda “Estergon Kalesi” türküsü ile duygusal zirve yaptım.

Kendimi tarihin sayfalarına atıyor ve düşünüyorum. Neden hep Türkler ve Türklük hedef diye. Sonra kafayı biraz dağıtayım diye gazete sayfalarına bakmaya başladım. Fakat ne mümkün. Karşıma yine Türk ve Türklük düşmanı olan yazılar çıkıyor. CHP’nin bir icraatını okuyorum. Büyük Türk hakanı Atatürk’ün emri ile İş Bankası’nın CHP’ye ait hisselerin gelirinin Türk Tarih Kurumu’na verilmesini ve yıllar sonra CHP yöneticilerinin bundan vazgeçmelerinin bilgisini okudum. Yusuf Halaçoğlu hocanın hukuk mücadelesi ile bu paranın geri aldığını da okudum.

Yine başka bir haberde Türk Tarih Kurumu’nun (TTK) amblemi “Selçuklu Kartalı” imiş. Sonraki CHP yönetimi bunu “Hitit Kartalı” olarak değiştirmiş. Neden acaba? Sonra yine Yusuf Halaçoğlu hocanın gayreti ile “Selçuklu Kartalı” olmuş.

Düşünebiliyor musunuz son yüzyılda bile bunca Türk karşıtlığı yapılmış ve hala yapılmakta.

Ya eski tarihte neler yapılmış. Türk demenin taş kafalı köylü demekle eş değer sayıldığı yıllarda, Bir Osmanlı 300 yılı yaşandı. Sonra bir yiğit çıktı. Adı Atatürk olan bu yiğit Türk evladı, tekrar Türk ve Türklüğü hem devlete hem milletin hafızasına kazıdı. Allah (c.c) ondan razı olsun. Mekânları cennet olsun.

Eğer Atatürk bunu yapmamış olsa idi muhtemelen bugün bizler Türklüğü konuşamaz olurduk.

Dikkat ettiniz mi? Tıpkı Osmanlı’nın ikinci yarısında olduğu gibi Atatürk sonrasında da Türk ve Türklük bilerek konuşulmayan yazılmayan bir değer olarak kaldı.

Sanki bir el bunu yok ediyor, yok etmeye çalışıyor…

Biz Türkler yeryüzün gelmiş geçmiş en kadim milletinin başında geliriz. Çünkü yüce Yaratanın takdiri bu yöndedir. Bugün zorla Kürt devleti kurmak isteyen Siyonist elitlere, batılı entelektüellere bunu anlatmak ve dünyada kamuoyu yapmak zorundayız.

Bir devletin veya milletin ne kadar gücü ve silahı olursa olsun asla tarihin hükmünün dışına çıkamaz. Çünkü tarihi, milletlerin kültürel ve sosyal değerleri belirler.

Buradan devlet yönetiminde olan herkese uyarı yapmak istiyorum!

Türk ve Türklük insanlık tarihinin en büyük sayfasıdır. Bunun kadrini kıymetini bilin. Ona göre davranın. Bilmez iseniz eğer Yüce Allah (c.c.) bu milletin layığını iş başına getirecektir. Bu döngü değişmeyen bir döngüdür.

Necati Yüzüak

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2121 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.