logo

Diş Hekimi Fatma Betül Ateş Muayenehanesi Kağıthane’de Açıldı

Diş Hekimi Fatma Betül Ateş Muayenehanesi Kağıthane’de Açıldı

Kağıthaneli vatandaşlara hizmet etmek isteyen Diş Hekimi Fatma Betül Ateş, Kağıthane Merkez Mahallesi Genan İş Merkezinde modern aletlerle döşediği muayenehanesinin açılışını yaptı.

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu Diş Hekimi Fatma Betül Ateş, Muayenehanesinin açılışını 16 Şubat Cumartesi günü Saat:13.00’de Kağıthane Merkez Mahallesi, Nurhan Sok. Genan İş Merkezi No:2 K:2 adresinde Başkan Fazlı Kılıç’ın katılımıyla gerçekleştirdi.

Açılış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, çok sayıda vatandaş ve sevenleri katıldı.

Açılışta konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Çok güzel bir diş muayenehanesi olmuş. Kağıthane’nin böylesine güzel bir kliniğe kavuşmuş olması beni ziyadesiyle mutlu etti. Yatırım yapan Fatma Betül Ateş hanımı tebrik ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyor, hayırlı kazançlar diliyoruz” dedi.

Diş Hekimi Fatma Betül Ateş ise “Muayenehanemizin ilçemize ve hastalarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Memleketimiz insanı güzel şeylere layıktır. Herkesin burayı kendisinin kapısı gibi görmesinden mutluluk duyarız. İnşallah halkımızın memnuniyetini kazanırız” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kliniği gezen davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Diş Hekimi Fatma Betül Ateş’e diş sağlığı ve bakımı hakkında sorular yönettik…

Yılda kaç defa diş hekimine muayene olmalıyız?

Mutlu bir gülüş, yüz güzelliğini artırarak bireyin özellikleri ve kişiliğini de ortaya koyan güçlü bir etkiye sahiptir. Gülümseme dizaynı (smile design) estetik diş hekimliği uygulamaları ile en iyi şekilde sağlanabilmektedir. Diş hastalıkları ve diş sağlığının korunması açısından erken tanı çok önemlidir. Bu nedenle yılda en az iki kez diş hekimine muayene olunması önerilir.

20 Yaş dişlerinin çekilmesi gereken durumlar nelerdir?

20 yaş dişlerinin çekilme gerekliliği, tamamen dişin pozisyonuna ve sebep olduğu belirtilere bağlıdır. 20 yaş dişleri bulundukları yer itibariyle sürmekte zorlanabilirler. Bu gibi durumlarda, çenelerin köşelerinde yatar pozisyonda veya yarı gömük bir şekilde uzun süreler durabilirler. Yarı gömük 20 yaş dişlerinin üzerlerinde genelde kapüşon dediğimiz bir diş eti cebi oluşur ve bu cebi temizlemek neredeyse imkânsızdır. Patlamaya hazır bir bomba gibi, her an akut bir iltihaba sebep olabilirler. Komşu diş de çürümeye neden olabilirler. Dişlerde çapraşıklık oluşturabilirler. Böyle durumlarda 20’lik dişlerin çekilmesi gerekir.

Dişlerimizi ne zaman fırçalamalıyız?

Dişleri fırçalamak herkesin bildiği en temel bakım işlemi de olsa, özellikle geceleri diş fırçalamak bazen atlanıyor. Oysa uyumadan önce diş fırçalamanın önemi büyük. Gece boyunca kapalı olan ağız içinde diş çürüğüne sebep olan bakteriler çok daha fazla ve hızlı çoğalıyor. O yüzden aksatmadan gece yatmadan önce ve sabah olmak üzere en az iki kere dişlerimizi fırçalamalıyız.

Diş çekimi sonrası oluşan boşlukların zararı var mı?

Ağızda diş kayıpları sonrası oluşan boşluklar kısa sürede tedavi edilmelidir. Aksi takdirde karşı ve komşu dişler boşluğa doğru hareket ederler. Çeşitli diş eti sorunları, çürükler, eklem problemleri oluşur.

Bilgi ve iletişim:  0212 324 49 95 – 0212 295 78 08

instagram: @dishekimifatmabetulates

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
4864 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.